Iværksætteri er vigtigt siger folktingskandidat for Moderaterne Lars Arne Christensen, der har skabt flere virksomheder.

Iværksætteri.

Som business angel og som serie iværksætter har jeg levet og åndet for iværksætteri i dansk erhvervsliv. Jeg har været med til at etablere innovationscentrene Copenhagen FinTech og PropTech Denmark.

Jeg har selv haft selskaber i flere lande i Europa og Asien. Meget er gået godt, men noget er også gået knapt så godt. Men uden det ene ikke det andet. Vi skal turde fejle af og til for at lykkes stort.

Danske startups

Nordic Wing er en dansk virksomhed som producerer fastvinge droner. De kan bruges både civilt og militært. De kan flyve i timevis meget højt oppe. Nordic Wing er et stærkt eksempel på dansk iværksætteri. Det skarpe team har opbygget virksomheden markant siden 2019 hvor jeg møder dem første gang. Fra at være en startup der er en mellemting mellem et udviklingsprojekt og nogle vilde ideer, så er der idag igangsat en spændende kommerciel udvikling.

Dansk erhvervslivs rolle

Nye spændende virksomheder opstår ikke uden sprudlende iværksætteri med initiativrige grundlæggere og risikovillige investorer. Dette har altid været kernen i dansk erhvervsliv. At turde tage initiativ, at ville lykkes også når det er svært og at få hjælp fra andre når risikoen bliver for stor.

Iværksætteri, mine politiske mål

Jeg vil arbejde for mere iværksætteri i Danmark, så vi kan skabe fremtidens virksomheder med nye teknologier og med teams med både erfarne og unge talenter.

Jeg har selv arbejdet med rådgivning af store virksomheder indenfor teknologi i hele verden. Vi kan i Danmark meget mere end vi tror. Det kræver et særligt mindset, indsats og dygtiggørelse, men også mod og kapital.

Ved at skabe en bedre forståelse for iværksætteri samt sikre bedre rammer for både iværksættere og investorer, så kan vi sikre, at flere ønsker at kaste sig ud i iværksætteri og skabe fremtidens virksomheder.

Sådan sikrer vi fortsat grundlaget for et virkelystens og velstående Danmark og dermed også et Danmark, der har råd til velfærd for alle borgere.

Læs mere her:


© by Lars Arne Christensen. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.