Lars Arne Christensen folketingskandidat og Business Angel

Business Angel, iværksætter og sportsmand.

Business Angel

Jeg er folketingskandidat for Moderaterne i Københavns Omegn. Til daglig er jeg business angel, med investeringer i danske startups indenfor teknologi. Det ligger indenfor en lang række forskellige områder: influencer marketing, cremer til sensitiv hud, droner, turisme, AI til hunde, lobbyisme og meget mere. Fælles for dem alle er at de er drevet af fremsynede og dygtige mennesker, som er skarpe til iværksætteri.

Uddannelse og erhverv

Jeg er uddannet MBA, Cand. Scient. og HD. Jeg er 5 dobbelt gazelle vinder og har co-founded succesfulde virksomheder indenfor FinTech. Jeg har været med til at grundlægge samt siddet i bestyrelsen for innovationsklyngerne Copenhagen Fintech og PropTech Denmark. Jeg er et aktivt medlem af Dansk Business Angel Netværk.

Privat og internationalt

Jeg er født i Humlebæk, opvokset på Nordals i Sønderjylland og har studeret i København hvor jeg er uddannet som datalog. Jeg har boet, arbejdet og drevet virksomhed i det meste af Europa, men også i Indien, Australien, USA og Mellemøsten.

Jeg bor i dag i Lyngby, sammen med min hustru PhD Lilian Nilsson, som har grundlagt sin egen succesfulde virksomhed indenfor head hunting. Vores store datter er flyttet hjemmefra, men det er vores to hunde heldigvis ikke. Vi holder af vores dejlige have og naturen og sommeren nyder vi gerne i vores sommerhus i Tisvilde.

Politik og sport

Jeg blev ved folketingsvalget i 2019 indstillet til Politikens dialogpris, sammen med Mattias Tesfaye og Liselott Blixt, som en anerkendelse af en sober og dialogorienteret valgkamp. Jeg sætter en ære i at formulere mig præcist og sagligt. Jeg har skrevet i alle større dagblade, samt Altinget og Ræson og har været i P1 Debat, podcasts og DR.

Jeg har altid dyrket sport, og jeg både cykler, løber og svømmer på et godt niveau. Det er dog med sport som med politik. Der er en masse hårdt arbejde og så en gang imellem får man et fedt resultat.

Det kræver tålmodighed at afvente resultatet af hårdt arbejde, men også rettidig omhu at korrigere når resultaterne ikke viser sig.

Begge kompetencer besidder jeg.


© by Lars Arne Christensen. All rights reserved.
Powered by YOOtheme.