Om mig

Erhvervsmand med et bredt udsyn på Danmark og verden stiller op til folketinget, regionsråd Hovedstaden og kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk.

Jeg er partner og bestyrelsesformand i en række virksomheder i ind og udland. Jeg er uddannet Cand. Scient, HD i finansiering, og Executive MBA. Jeg er bosiddende i det grønne Lyngby, født i kongernes Nordsjælland og opvokset i Sønderjylland på Nordals. Jeg har rejst og arbejdet mange steder i verden og er far og bonusfar til tre dejlige og meget forskellige børn.

Jeg er opstillet som folketingskandidat for det konservative folkeparti i Nordsjælland. Jeg er spidskandidat i Fredensborg, Helsingør og Hillerød kredsene. Jeg arbejder for bedre rammer til erhvervslivet i lyset af industri 4.0. Jeg arbejder for bedre forhold for familierne som i Sverige men også for at familier ikke bliver delt, ved at sikre gode ordninger som “familie-med-hjerte-projektet” hvor nye familier møder hinanden og dygtige fagfolk allerede fra graviditetetsuge 26. Jeg arbejder for et tryggere, grønnere og mere sikkert Danmark med et styrket forsvar og en klog forankring i EU, der sikrer vores frihed og velstand. 

Jeg er opstillet til regionsrådet i region hovedstaden. Jeg arbejder her for en klog anvendelse af velfærdsteknologier, som kan skabe nye løsninger indenfor social-, ældre-, handicap- og misbrugsområdet. Jeg arbejder også for en sundhedsportal hvor overlæger ikke skal taste unødigt ind med 2 fingre men bruge alle 10 til på operationsstuen. Endeligt arbejder jeg for en helikopter til Hillerød sygehus så den livreddende førstehjælp stadig kan nå frem til de landområder i Nordsjælland, der har mistet deres sygehus.

Jeg er opstillet til kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk kommune. Her arbejder jeg for, at vi som borgere via frikommuneforsøg kan skabe nye løsninger fremfor blot at modtage statslige direktiver som vi ikke har indflydelse på. Vores omfangsrige handelsliv skal bibringes digitale færdigheder så det ikke udkonkurreres af netbutikker, men spiller sammen med dem. Skolerne skal nytænke uddannelse af de unge, som skal lære både iværksætteri samt et ekstra fremmedsprog – og her tænker jeg på et programmeringssprog.

Læs mere om min politik her