Investeringsstrategi

Vi investerer i Early Stage TECH startups for at skabe fremtidens vindere i dansk erhvervsliv. Vores interesse er særligt indenfor det moderne samfunds nye krav og de muligheder det skaber.

Siden 2018 har vi investeret i 10 tech startups indenfor MedTech, PropTech, GovTech, WellfareTech, TravelTech og the Gig economy.

Vi investerer ofte baseret på pitch events i DANBAN både individuelt og i syndikater. Vi får også henvendelser fra founder teams på Linkedin eller per mail. Vi svarer alle, der fremsender kvalificeret materiale.

Gennem året er vi typisk mentor for 3 unge founder teams. I 2020 er det lykkedes at hjælpe et af vores founder team frem til en funding runde i DANBAN hvor de rejser 1 mio DKK til en pre-money valuation på 9 mio DKK.

Vi investerer typisk mellem 100.000 og 250.000 DKK i en Early Stage runde. Hvis aftalte milepæle overholdes så investerer vi videre indtil vi når en Series A runde.

Vi er meget dygtige til at gennemskue forretningsplaner for TECH startups og sikre, at de både er realistiske, men også kommercielt relevante i forhold til at sikre både kunder og investorer.

Vi lægger meget stor vægt på, at produkter og services kan bringes frem til et niveau hvor der kan onboardes pilotkunder og gennemføres de første test salg.

Vi er også meget omhyggelige med at sikre, at tal og data omkring de TECH startups vi involverer os i har en høj kvalitet. Både for vores egen skyld i forhold til investering, men i særdeleshed i forhold til at både TECH founder teamet og eksterne investorer har et solidt overblik over hvor man er omkring aftalte milepæle.

Partner Lars Arne Christensen er MSc i datalogi og matematik fra KU, HD i finansiering og investering samt MBA fra CBS. Lars Arne er 5 dobbelt gazelle vinder og har co-foundet to succesfulde virksomheder indenfor FinTech. Lars Arne har siddet i bestyrelsen for Copenhagen Fintech og er i bestyrelsen for PropTech Denmark samt medlem af DANBAN.

Partner Lilian Nilsson er MSc i Food Science fra KU og PhD fra DTU i bioteknologi. Lilian har skabt virksomheden ScienceJob, der headhunter videnskabelige profiler til internationale Life Science virksomheder. Lilian har publiceret adskillige videnskabelige artikler og udtaget patent.

Vi er et erfarent TECH iværksætter og investor team.

Vi er respektfulde og kompetente og klare i vores meldinger .

Vi drøfter gerne relevante samarbejder over en kop kaffe.